Miért a Parkettadiszkontot válasszam?

Korábbi vásárlóink már tudják a választ, azonban az új vásárlóink számára szeretnénk bemutatkozni. Számunkra fontos vásárlóink elégedettsége, ezért néhány pontban szeretnénk összefoglalni, miben tudunk egy átlagos kereskedő cégnél többet nyújtani.

  • Hiszünk abban, hogy egy elégedett vásárló, más vásárlás előtt állónak is ajánlani fog minket. Ezért mindent megteszünk, hogy a vásárlás során Ön maximálisan elégedett legyen, és a vásárlás végeztével másoknak is ajánljon minket.
  • Nem ma kezdtük az “ipart”. Munkatársaink mind évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakterületükön. Az általunk értékesített termékeket nemcsak eladjuk, de ismerjük is őket, emiatt akár technikai jellegű kérdéseit is felteheti, megválaszoljuk. Mi csak olyan termékeket értékesítünk, amiket ismerünk is, nálunk az ügyfél nem futószalagon kiszolgált “probléma”!
  • Vevőközpontú a gondolkodásunk. Nálunk az ügyfél az első, minden ügyfelünket úgy kezeljük, hogy szeretnénk, ha visszatérne hozzánk legközelebb is. Ezért, ha problémája van, az a mi problémánk is, igyekszünk ezért megoldani mielőbb. Sokan mondták már ránk: több ilyen cégre lenne szükség itthon. Mi örülünk ennek, de mindig azon dolgozunk, hogy még jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek.
  • Minket nem nehéz elérni. Telefonhívását, ha nem tudja a kollégánk felvenni, ha a hívószámkijelzése engedélyezett, kollégánk visszahívja. Mi ebből nem csinálunk problémát. Az [email protected] email címre bármikor elküldheti kérdését, biztos lehet benne, hogy gyorsan válaszolunk rá. Ügyfeleink sokszor meglepődnek, hogy a telefont akár hétvégén és az esti órákban is fel szoktuk venni, és ugyanolyan készségesek vagyunk, mintha munkaidő lenne. Természetesen munkaidőn túl az információkhoz való hozzáférésünk bizonyos esetekben korlátozott lehet (pl. hétvégén, amikor nem dolgozunk, csak emlékezetből tudunk raktárkészletet mondani).
  • Problémamegoldásban gondolkodunk. A profitmaximalizálás helyett a visszatérő ügyfél nekünk sokkal fontosabb. Emiatt mi valóban azt a terméket ajánljuk, ami az Ön számára a legideálisabb, és nem azt, amelyik a legdrágább és amelyiken a legtöbb az árrésünk. Ha többször jön vásárolni, az több bevételt jelent nekünk is, mintha csak egyszer találkoztunk volna és többé nem is látnánk egymást.
  • Rugalmasak vagyunk. Ha a vásárlás során speciális kéréssel fordul hozzánk, igyekszünk megoldani. Sokszor keresnek meg minket különféle termékek beszerzési kérésével, amelyek a honlapunkon nem szerepelnek. Az ilyen termékek beszerzésénél is igyekszünk segíteni – hiszen kereskedők vagyunk. Ha valamit nem talál a honlapunkon, nyugodtan kérdezzen tőlünk!

Reméljük, hogy a fentiek meggyőzték Önt, hogy érdemes tőlünk vásárolni. Tegyen próbára, szeretettel várjuk a lakóhelyéhez legközelebbi raktáráruházunkban!